D LANGKAWI 2011.

D LANGKAWI 2011.

Friday, May 1, 2009

Lawatan ke kilang basikal jalan Yan. 02/05/2009.

Pagi ni kayuhan melawat kilang basikal di Jalan Yan..service gerek..Hari ni keluar rumah lewat..hujan..dalam pukul 930 am.Biasalah aku dari Tmn Gurun Jaya ke Gunung Jerai melaluai jalan pintas..lebih kurang 6 km.....keluar km 2 Gunung Jerai..pas tu terus turun ke kilang basikal.Cuaca hari ni mendung.member x der.Org umah dan anak2 balik Buterworth.so.aku mcm biasa dengan gerek aku..Kat kilang basikal aku tenngok ada basikal baru Down Hill.Mengancam gak...pas tu service gerek aku...balik lebih kurang pukul 12....











video

Pendakian sekitar tmn Gurun Jaya 01/01/2009

Gerek baru Pak Ku Azlan...MERIDA MATT TSF XC 100 D.
1/5/2009 hari jadi pekerja...aku boring kat umah...ajak Pak Ku Azlan kayuh..tapi ada kematian kat kampung... so kayuh sorang2...kat bukit kawasan sawit tu...boleh tahan gak panjat bukit tu..kalau nak cuba boleh datang kat Taman Gurun Jaya....