D LANGKAWI 2011.

D LANGKAWI 2011.

Wednesday, July 18, 2012

                Shaza MTB Jamboree.. memang best...kayuh tetap kena kayuh...aku mcm biasa kayuh untok kesihatan..fun ride je... Awal2 lagi aku dah sampai..dok depan lagi....sarapan cuma roti gardanial seketul....member2 yg lewat sampai pun nak dok depan...so berasak2 la....geng power2 pun lewat gak....dok depan lagi.....nak wat camana....ramai yg bising...Trek Shaza ni boleh tahan....best....tolak tu biasa la...Ni satu lagi nak nasihat kawan2...kalau p Jamboree tu bawak la tube,pump spare....boleh kata wajib gak...ni x...bang ada pum dak pinjam sat....tunggu lagi....krem biasa la....boh je Yoko Yoko.....apa2 pun kayuhan hari ni best walau pun x berapa nampak otai2 MTB....Bab makan yg riuh rendah kat FB...aku pun x merasa....first time Jamboree x cukup makanan.....apa2 pun satu pengajaran...system perlu diperbaiki....Tahniah untuk penganjur..jumpa lagi tahun depan...

                   Bad jatuh masa downhill kat sini...dok tengah cari spek mata..tinggal sebelah je...

Masuk2 je offroad dah kena tolak...

Penoh jalan....rider2....x layan pun....padahal kalau beri laluan boleh je kayuh....tolak lagi teruk...


Walau pun krem kayuh je pelan2....


Adi satu2nya otai MTB yg ku jumpa...


Tolak je.



Tolak...tolak....tolak...
Bersama jaguhan...

Nuar....dapat gok no 3...kelah...kelah...


C
Comel kasut mung Nuar..

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete